Letat knallhattar och hittat en väska idag.

Jag och tjejerna tog med varsin hink och gick ut och letade "knallhattar", dvs. rester från nyårsraketerna. Oj vad mycket skatter vi hittade. Hela Gubbängsfältet var fullt.
Vid grovsoporna hittade vi även en jättefin skinnväska som någon gammal tant slängt bort. Den hänger nu och torkar på balkongen alldeles nytvättad. Varmt vatten och mild tvål borde göra susen. Den såg fräsch och fin ut men vi får se om jag använder den. Lite läbbigt ändå när man faktiskt hittat den. Å andra sidan så köper jag ju gärna begagnat så det borde ju inte vara någon skillnad igentligen. Jaja, vi får se hur jag gör.
Hur skulle ni gjort?

Kommentarer
Postat av: Kicki

Tjena! Om jag hittat den bland grovsoporna så skulle jag gjort som du, men inte om den låg slängd på någon äng eller så, för då skulle jag trott att det var någon som blivit rånad på den eller liknande. Men jag tycker inte heller det är "äckligt" med gamla saker - köper mkt på second hand.

Ha det!

2007-01-02 @ 16:25:23
URL: http://litesomjag.blogg.se
Postat av: Evelina

hoppas den går att använda! bara den e fräsch så är det inget problem enligt mig... har du någon bild på den nu?

2007-01-02 @ 19:56:01
URL: http://evelinasshopping.blogg.se
Postat av: yllis

Den åkte tillbaka till soporna idag. Blev jättetradig av min tvätt tyvärr. Men det var ju värt ett försök i alla fall :)

2007-01-06 @ 23:27:07
URL: http://barajaget.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0