Min tur att hämta prinsessorna idag...

Nu har girlsen bott hos J i fyra dagar så idag är det äntligen min tur att få rå om dem lite. Saknar de små banditerna trots att de gör vad de kan för att få mig att gå i taket ;P'

Nu har jag påsklov i en hel vecka :D Tänkte försöka mig på att läsa en massa kurslitteratur och så. Förhoppningsvis på balkongen i bikini ;)

Kommentarer
Postat av: Emma

Men ursäkta; PÅSKLOV? Va? Har ni sånt på lärarhögskolan...?

2007-03-30 @ 16:35:29
Postat av: Liv

Shit vad härligt det lät! Vi har enstaka lektioner till veckan men därnästa har vi självstudier hela veckan. Dvs lärarna vill vara lediga :P Inte mig emot.
Bikini, gah vad avis jag blir! Vi har småkallt ännu..idag var det riktigt kyligt :/

2007-03-30 @ 21:21:32
Postat av: manne

yllis i bikini! yllis i bikini! hahaha, nej nu blir nivan pa mina skamt allt lagre. hursomhelst sa vill jag saga HEEEEEEEJ YLLIS!!!!!!!!! gissa var jag ar nu? jo, i kambodia!!! det ar en jattecharmig stad, och ingaende resedagboksinlagg finns att tillga med bilder om du inte redan satt dem. jo, just det, forlat att jag tjatar om dina brost men en sak till... jag har nagra filmer fran min fest, en av dem ar precis innan vi ska dansa och da ser det ut som en av mina kompisar tar dig pa brosten!!! han kommer inte sjalv ihag vad som hande dock! ha det wunderbar, sa hors vi sotnos! kramizar!!!

2007-04-01 @ 04:43:32
Postat av: yllis

Emma: som sagt påsklov = läsa böcker :P Det är inte riktigt så att vi inte har något att göra direkt ;)

Liv: Skönt med självstudier, hoppas att solen och värmen kommer till er oxå snart :)

Manne: Heeej vännen :D Vad är det som är så skoj med mig i bikini om jag får fråga? :P
Härligt med Kambodja, hela din resa verkar så mysig :)
Angående var din kompis hade handen, så kan jag nog lova att att den inte var på mitt bröst i alla fall :S Borde kommit ihåg det tycker man ;P
Ha det så gott i värmen vännen.
Kraaaaam

2007-04-01 @ 17:35:13
URL: http://barajaget.blogg.se
Postat av: manne

HEEEEJ! :) haha, nej men jag skojar ju pa det viset for att jag tycker du ar sa snygg! ... och det var ju bra att du kunde dementera det, gor nog min kompis glad. eller sa sager jag inget, for han maste anda borja dricka mindre, hahaha... nu ska jag ivag fran min lyxsvit och ata den numera standardiserade frukosten: farsk fruktsallad, 2 kokta agg, farsk bananshake och en vatten! inte illa va! Vad at DU till frukost, som dendardebbie skulle skrivit pa traditionellt bloggmaner? storkramen till dig!!! ps. javla nordar som laser din dagbok och inte kommenterar, eller inte laser alls!

2007-04-08 @ 04:43:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0