Chokladmässa igår...

Snacka om att va i himmelriket....
Jag, Rebban och småsessorna drog iväg till Nordiskamuseet igår för att besöka årets chokladmässa. Väl där tackade vi vår lyckliga stjärna för att vi köpt förköpsbiljetter, kön utanför museet var helt absurd. Löpte längs med hela museet bort mot korvkiosken direkt efter djurgårdsbron. Men som redan hade biljetter fick gå in på gaveln, där kön knappt ens existerade.
Guds gåva till gommen måste vara choklad!!! Vi smakade på milioner olika smaker, doftade på tusentals olika dofter och testade även lite vin o dessert provning. Mumma!!!
Alla utställarna var oerhört trevliga och barnvänliga trots att målgruppen knappast var de yngre besökarna. De hade tom ordnat ett barnrum där man kunde görs marsipanfigurer, spela choklad memory och läsa böcker, eller bara springa/hoppa av sig lite i det mjukt klädda "trapprummet"... Det underbara med detta rum var lugnet, en riktigt fridfull oas tack vare den skapande glöden där inne :)
Med oss hem fick ett 20-tal olika tryfflar följa, samt Lindhs Chilichoklad (vilken jag rekomenderar starkt, perfekt blandning chili och choklad. Varken för stark eller för mild).
På kvällen åt Rebban och Kalle middag med oss här hemma och sen körde vi chokladprovning, kolla fotboll och drack öl. Underbar lördag :D
Hoppas på bilder från Rebban inom kort så ni kan få se all underbar choklad. Detta var ialla fall det som var med på vår egna lilla chokladprovning....håll till godo!!!

image247

Slänger med lite fler bilder från dagen. Typ tunnelbaneresan och outfit och så :P
   




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0