Underbara ungar!!!

Kl kvart i fyra i natt kom mina fina töser hem. Pigga som mörtar och underbara som bara den. Lagom solbrända (eloge till J som skyddat dem så bra) och fulla av bubblande historier att berätta. Kramkalaset varade länge och sen satt jag inne i barnkammaren och lyssnade och små pratade med dem tills klockan nästan var halv fem.
Tänk så man kan älska! Helt underbart och alldeles skrämmande vad jag älskar de små liven.
Vi sov sen till tjugo i elva... sant, javisst!
Brassade pankakor och åt en härlig pankaksbrunch på balkongen.
image508
Kommer ni snart eller?
image509
Vill ju inte få hår i maten
image510
Men ååååh.... mamma......

Resten av dagen spenderade vi i parken utanför huset. Eller mest runt parken iofs. Leia har nyss lärt sig att cykla, och nu knäckte tom Mira cykelkoden, hon som varit så ointresserad innan. Med stödhjul då förståss men ändå! Cykelhjälmarna är hos J så pulkahjälm fick duga. Funkade ju strålande det med även om de såg en smula skojjiga ut...
Till mellis blev det plommon och överblivna pankakor med socker på. Vi satt på en rutig liten filt i parken och intog vår smaskiga måltid.
Vid sex tiden gick vi in och gjorde egna hamburgare som vi grillade på elgrillen på balkongen.
I med töserna i ett bad och sen avslutades dagen med filmvisning i soffan, nybadade små fossingar och duniga täcken i ett enda virrvarr av mys, och favoritfilmen Mary Poppins på tvn.
En alldeles perfekt dag. och imorgon ska vi cykla lite till... och äta utomhus, och kramas och pussas och älska varandra!

image505
Visst kan Leia cykla!!!

image506
Lycka är att kunna cykla själv!!!

image507
Första ggn jag gjort hamburgare från scratch... tänk så goda de blev... nog för att barnen delade upp och plattade smeten!

Nu är jag så trött att ögonen går i kors. Somnade aldrig ordentligt innan barnen dök upp på natten, och halsen är fotfarande ond och näsan snorig. Men vad gör väl det när världens finaste ungar ligger och snusar så sött i sina sängar i rummet brevid? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0