Lilla fröken duktig!

Vaknade med en näsa full av snor och en hals full av ont. Basket också, ingen träning idag alltså. Efter lite frukost gick jag ner i källaren för att hämta upp vinterkläderna... det är ju trots allt minusgrader om morgnarna.

Källarförådet har aldrig blivit städat och då har vi ändå bott här i sex år. På dessa sex år har jag fått och haft två småbarn och hunnit med en separation. Jag fick ett hemskt starkt "röjryck" och började tömma hela förrådet. Delade upp allt i tre fina högar. En hög till mig, en hög till J och en hög till grovsoporna. Alla delarna blev ungefär lika stora. Åtta rundor till grovsoporna blev det. Kan ni tänka er vad jag knatade och stånkade och hade mig. Bland annat så fick fyra gamla sketna vinterdäck flytta till sopen. Innan jag tryckte in Js grejjer igen så såg förådet riktigt fint ut, och jag har numer koll på vad som finns därinne, och vart.

Förhoppningsvis hämtar J sina grejjer i veckan, tänk så fint jag kommer få det då :)

I källaren spenderade jag två hela timmar sorterandes, det kanske ger lite perspektiv på vilka mängder skräp som fanns där... en halvtimme tog det sen att kånka alla grejerna till grovsoporna... kanske fick min träning ändå ;)

Självklart fick det följa med lite grejer upp också utöver vinterkläderna... bland annat min gamla brevpapperssamling... så fin så jag dör en liten smula...

Som om detta inte var nog så har jag spenderat hela kvällen i tvättstugan... rent och fint ska det vara då töserna mina kommer hem imorgon...

Nu doftar hela lägenheten bränd lera och nybakat bröd.

Jag håller nämligen på och bakar mammas bästa lergrytebröd... det är första ggn jag gör det så håll tummarna för att det blir lika gott som mammas... Det är så himlans gott och nyttigt och mitt hem doftar barndom... det är fint!


Kommentarer
Postat av: Ellen

Vad härligt det är att rensa ut!!

2008-11-02 @ 23:41:04
URL: http://schlagerprinsessan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0