Min tur att hämta prinsessorna idag...

Nu har girlsen bott hos J i fyra dagar så idag är det äntligen min tur att få rå om dem lite. Saknar de små banditerna trots att de gör vad de kan för att få mig att gå i taket ;P'

Nu har jag påsklov i en hel vecka :D Tänkte försöka mig på att läsa en massa kurslitteratur och så. Förhoppningsvis på balkongen i bikini ;)

Pinsamt Sverige...

...som den fantastiska fotbollsnörd jag är, så var gårdagskvällen vigd åt EM kvalmatchen Nordirland-Sverige.
Med hög förväntan, trygg inför resultatet och vid gott mod slog jag mig ner framför TVn tillsammans med storebror och lillasysteryster.
Rätt snabbt försvann lugnet i soffan och en stilla nervositet började sprida sig mellan de blommiga soffkuddarna. "Är detta ett skämt?", "ska det verkligen se ut såhär?" ,"skojjar de med oss?" blev vanligt förekommande meningar från tre skeptiska och besvikna fotbollshulliganer. Ganska snabbt förbyttes de smått oskyldiga undringarna till betydligt grövre okvädningsord över de svenska spelarnas deprimerande dåliga insatser.
Nordirland fortsatte sitt segertåg och tog sedermera 3 glada och välförtjänta poäng, för de hade i alla fall förstått att det var fotboll de spelade och att det dessutom var en kvalmatch till EM.
Våra smått förvirrade svenska pojkar däremot snubblade runt på planen utan att åstadkomma någonting egentligen under de dryga 90 minuter som matchen varade.
Skulle jag välja ut matchens tre höjdpunkter så skulle det utan konkurrens vara:

* Elmanders 1-0 mål (Fruktansvärt orättvist men visst blir man glad när man är en liten blå/gul tös)

* Anders Svenssons uttåg i halvtid

* Olof Mellbergs galet porriga blick när han får frispel och ser ut att vilja köra över hela domarkåren. Skulle mer än gärna springa in i honom i en mörk gränd ;P

Skit match rent ut sagt. Tur i alla fall att Italien vann sin match och på så vis fortfarande har en chans att ta sig vidare till EM.

Hipp hurra våren och tack för att du kommit och lättat upp humöret en sån här dag. Det hade verkligen varit bottenhumör om inte solen tittat fram och målat fräknar på min näsa.
De två saker som verkligen påverkar mitt humör är vädret, och fotbollsresultat. I alla fall när det gäller AIK och Sverige.

Dåligt väder = nedstämd och huvudvärk
Dåliga resultat = grinig och sur

(Tänk er bara mitt humör när Gnaget förlorar och det är grått och mulet ute ;P)

Fint väder (tex. strålande vårsol) = skuttar på små moln och förälskar mig i smågrus
Bra fotbolls resultat = skuttar på små moln och förälskar mig i knyckliga match biljetter ;P

Nu ska jag skutta ut på balkongen och läsa lite kurslitteratur. Läser just nu " Hundra sätt att tänka"  En jätte intressant och bra bok skriven av Tove Jonstoij och Åsa Tolgraven. Den är fruktansvärt lättläst och handlar om Reggio Emilias pedagogiska filosofi och är mycket inspirerande och intressant. Speciellt kul att läsa eftersom jag ju jobbat på Reggio- inspirerad förskola och således har en hel del att relatera till.

Så ha det så gott och puss i ljumsken och allt.....

akvareller och vårsol...

I måndags började vi med akvarellmålning i skolan. Kan väl säga att det inte är min grej riktigt. Jag är sån som gillar att när jag drar ett penseldrag så vill jag gärna att färgen ska stanna där jag lagt den. Det gör den inte när man målar akvarell. Är inte så överförtjust i akvarellmålningar över huvud taget heller. Tycker att de är lite mesiga faktiskt. För mycket pastellaktigt liksom. Gillar mer starka färger. Både att titta på och att måla med. Men men, smaken är ju som bekant som baken.
Gårdagen spenderades på olika akvarellutställningar på små och stora konst gallerier. Det var intressant och kul att gå runt och titta och försöka studera målningarna lite närmre. Se hur konstnärerna använt sig av olika tekniker och motiv. Men det bästa var i alla fall glasspausen i solen utanför stadsbiblioteket ;)
 
Efter konstrundan gick jag förbi mormor en snabbis och spöade henne i lite Yatzy. Som alltid :P

Vid halvsex tiden mötte jag upp Rebban och Kalle och tog en öl på Snaps uteservering. Jenny och Moa slöt upp och vi begav oss till mitt nya favvoställe för avslappnat öldrickande, "Bara bar och bistro". Lika mysigt som alltid. Blev en lugn kväll i alla fall så jag var hemma redan kvart över nio, och sov som den lilla prinsessa jag är redan halv elva ;)

Skööönt väder är det idag med. Sådär fantastiskt vårväder med strålande sol, kvittrande fåglar och ljudet av lekande barn i parkerna runt omkring. Lovely.
Den här tiden får mig alltid så tokförälskad. I allt och alla jag möter. Både människor och vårtecken. Visst blir väl alla människor så sjukt snygga på våren med? Mindre kläder, glada ansikten och ett par solglajjer får vem som helst att bli åtråbar ;P
Jag är helt ledig idag och ska spendera dagen i bikini på balkongen har jag tänkt. Så nu tackar jag för mig och trippar ut med ett stort glas iste och njuter av livet :D

Sådär ja...

Nu är tentan inlämnad, redovisningen genomförd och litteraturen läst :P

Nu ska jag bara njuta av småkiddsen i helgen utan att ha en massa "måsten" hängandes över huvudet. Känns skööööönt vill jag lova.

Ikväll kommer mamma och Tommy hit på middag. Ska försöka mig på att göra en fiskgryta med saffran och kräftstjärtar. Sofie i min klass sa att den är supergod och jättelätt. Får se om den är Yllis-lätt eller om det blir pannkaka av alltihop. Tur att det finns hämtpizza :P

Imorgon ska jag och töserna leka med Rebban hela dagen. På kvällen kommer även Jenny hit och så lagar vi lite god mat och dricker lite vin när girlsen sover. Ska bli jättemysigt.

Fille på min träning kom med det eminenta tippset att köra 100 hugg med bokken om dagen. Ska tydligen vara bra träning. För er som inte vet så är bokken ett träsvärd som man använder inom Aikidon. Sagt och gjort, igår körde jag mina hundra hugg....idag har jag ont i hela armarna...så lite träning var det nog. Kan berätta att min bokken är ganska tung :S

Pluggtorka idag...

trots att jag steg upp så duktigt klockan sju i morse så har jag inte fått någonting alls gjort. Istället för att plugga började jag att skissa av ett fotografi lite grann. Fastnade och började rota igenom mina gamla skivor istället. Nostalgi poppar nu för fullt "Absolut 1999". Massor med underbara nostalgitrippar :D

Rotade sen igenom min pappkasse med undanstoppade sommar och vår kläder och började längta alldelels tokigt efter att få sätta på mig mina små sommarklänningar igen.

Kom på att jag kanske borde äta nått annat än äpplen, mjölk med fullkornsflingor och varma koppen idag (till skillnad från de två tidigare pluggdagarna), och vispade ihop två formar med fläskpannkaka. Jag bytte helt ut vetemjölet mot grahamsmjöl så det ska bli mycket spännande att se om de är ätbara. Kanske är asäckligt? Den som lever får se som det heter...

Näpp, nu ska jag ta mig i kragen och bläddra lite i min kurslitteratur och se om jag kan hitta några bra citat att referera till...whish me luck!!!

Just ja, klockan tre ska jag på utvecklingssamtal på förskolan så jag borde nog verkligen sätta lite fart nu om jag ska hinna träna ikväll med. Har varit superduktig och tränat både söndag och måndag. Får liksom passa på när kiddsen är hos sin pappa. Imorgon är det jag som ska hämta girlsen från förskolan. Ska bli mysigt att pussa och krama lite på dem igen :)

Läsa, läsa, skriva, skriva och skriva lite till...

Har jobbat på riktigt bra nu i dagarna två. Har så gott som skrivit färdigt själva texten. Ska "bara" trycka in lite citat och referenser imorgon så är det färdigt sen. Är mycket stolt över mig själv och klappar mig så fint på axeln :P

Och vilket fantastiskt väder vi haft till och från idag med. Satt faktiskt tro det eller ej, och läste på balkongen en stund förut i ....bikinitop :D Alldeles vindstilla och med gassande sol. Lovely.

Om att bo ensam...

hur underbart är inte det då? Helt galet nice faktiskt. Jag får ställa möblerna var jag vill, jag får hänga upp vad jag vill på väggarna, jag får göra vad jag vill, med vem jag vill, när jag vill :) Helt underbart faktiskt. När jag kommer hem så ser lägenheten ut preciiiiis som när jag lämnade den. Lovely.

Igår var en dålig dag. Mammas man Tommy kom och hämtade girlsen runt tio så att jag skulle få sova en liten stund. Det gjorde jag, i hela tre timmar. Sjukt skönt. Trotts detta så var tålamodet på noll när de kom hem igen vid två. Bästa Jessa kom vid kvart i sex och var med oss på kvällen. Allt går så mycket smidigare när det är någon annan här.

Leia har fått börja vara uppe typ en halvtimme efter att jag lagt Miran. Så att vi får lite Leia-mamma tid varje dag. Har bara haft det så två kvällar än men det är mysigt. Sitta i stora fotäljen och läsa och prata lite tillsammans.

När kiddsen somnat dela jag och Jessa på en flaska rödvin och titta på hela tre Robbiekonserter och småpratade om allt och inget hela kvällen. Jättemysigt var det. Kom i säng runt halv två och väcktes vid halv sju, så smått trött får jag väl erkänna att jag är idag. Men det var det värt :)

Idag hämtar J girlsen och har dem fram till Torsdag. Själv ska jag gå in i nim plugg-koma och försvinna från verkligeheten i dagarna fyra.
Ska börja "ledigheten" med ett skönt träningspass idag har jag tänkt. Ladda batterierna lite och helt koppla bort verkligheten ett par timmar. Ska bli fantastiskt skönt. Hoppas på att få lite energi så att jag klarar av all läsning jag har framför mig och att jag lyckas skriva ihop en bra hemtenta med.

Nu ska jag och töserna gå och sortera upp alla deras böcker och gosedjur, hälften ska ju flytta med dem till Tyresö nu. Helt underbart att bli av med så mycket grejjer :)

Praktiken slut för den här gången...

Idag var sista dagen på praktiken. I alla fall för den här perioden. Det är lite blandade känslor över det hela. Kommer sakna många av barnen samtidigt som det ska bli sjukt kul att få komma tillbaka till skolan och skapa lite igen. Saknar verkligen både bild och slöjdsalen. För att inte tala om klasskompisarna och den mysiga stämmningen vi har i klassen :)
Det trista är att jag nu fram till och med onsdag måste gå in i en plugg koma. Har galet mycket bäcker att läsa och en hemtenta att skriva. Ångest rent ut sagt. Men men, det kommer att fixa sig det med. Det gör det ju alltid. Oftast brukar jag bli rätt nöjd med resultatet oxå :)
På Söndag hämtar J kiddsen och har dem fram till Torsdag då det är jag som hämtar på förskolan. Så jag kommer verkligen att kunna gå helt in i min pluggbubbla. Så om någon undrar vart jag tagit vägen den perioden så vet ni att jag sitter med näsan hängandes över min kurslitteratur och har fingrarna sargade av allt skrivande ;P

Här hemma är det som det är. Leia har gjort helt klart att det är jag som är boven i dramat. Hon provocerar mig så till den milda grad att jag tillslut tappar allt tålamod och får det ena utbrottet efter det andra. Då får hon ångest över att jag blir så arg/ledsen att hon vill upp och vara nära och sen vet hon inte hur hon ska hantera alla känslor och börjar om från början igen med sina provokationer :( Gaaaah, jag vill bara skrika hemskt fula ord och slänga sönder saker när hon sätter igång, men det går ju inte ;P

Igår berättade hon för Jessa att hon var ledsen för att Mira alltid är med och att hon aldrig får vara själv med mamma. " jag önskar att Mira bodde hos pappa hela tiden och jag med mamma så att jag får ha mamma för mig själv" hade hon tydligen sagt. Hon beklagade sig högljutt om att Miran alltid var med när vi gjorde nått tillsammans. Så ikväll fick Mira gå och lägga sig före Leia. Leia var uppe en halvtimme längre ungifär och under den tiden läste vi böcker och pratade lite. Hoppas verkligen att detta hjälper lite åtminstonde. Att hon får ha mig alldeles själv en stund innan läggdax.

Men som sagt. Det är ju friskhetstecken att hon reagerar, men fy in i helvete vad jobbigt det är. Hon står och skriker att mamma är så ful, pappa är mycket finare och bättre och mamma är dummast i hela världen och pappa är så snäll mm mm.

Funderar på att börja äta rosenrot igen. Åt det förut när Miran var som värst på nätterna och de hjälpte faktiskt. Hade definitivt bättre ork när jag åt dem. Ska nog ta mig förbi Hälsokosten på Tisdag när jag får pengar.

I övrigt så fullkomligt äääälskar jag att bo själv. Börjar faktiskt tycka om mitt hem på ett helt nytt sätt. Tror att jag kommer att få det riktigt fint och bra här så småningom :)

Gråt och ångest för hela slanten :(

Hela separtionsgrejjen har gått så skrämmande smidigt känns det som. Men inte längre vill jag lova.
De ringde till J från förskolan idag och sa att Leias feber var tillbaka och att vi hade två mycket olyckliga barn där. Miran har blivit väldigt utåtagerande och slåss och bråkar med de andra barnen medans Leia gör allt för att vara alla till lags. Här hemma har vi bara märkt av flytten på så sätt att de haft kortare stubin än vanligt, de har lyckats hålla upp en fasad mot oss med...vilket känns jättetungt. 
 
J åkte genast och hämtade tjejerna och så kom de hem till mig alla tre. Vi spelade lite spel, pratade och hade det mysigt tillsammans. Men så helt plötsligt så blev de som förbytta. Mira blev helt hysterisk för att hon inte fick leka med en vas med tulpaner och båda töserna började slåss, knipas, sparkas mm. Främst på mig och J men såsmåningom även på varandra. Så sjukt tungt och jobbigt. Sen så får man ännu sämre samvete över att man blir arg på dem, det är ju fullt förklarligt att de reagerar, samtidigt som det faktiskt inte är ok att bete sig som de båda gjorde....Gaaaah, kan någon vänligt sinnad människa berätta vad man ska göra för att hjälpa barnen så mycket man kan?...det här tar kål på oss allihop.

Ett framsteg är väl i alla fall att Leia nu på eftermiddagen började med att gråta ledset och berätta varför hon var så ledsen. Att hon ville att pappa skulle flytta tillbaka och att vi skulle bo som en familj igen mm. mm. Det var hemskt att höra och vi försökte förklara och trösta så gott vi kunde men vafan, det är ju omöjligt liksom. Bara att bekräfta att man hör och förstår vad hon menar och säger och att hon får känna på det här viset och att det är ok att vara ledsen etc. men fyyyy vad det här är jobbigt. Önskar så att jag kunde ta all hennes smärta istället för henne :( Men visst är det bra att hon äntligen berättar hur hon känner istället för att låtsas som ingenting.

Hoppas verkligen att de inte ska behöva må så här längre än nödvändigt. Alla tips och förslag på vad vi kan göra för att hjälpa tjejerna igenom detta mottages tacksamt...

Nu ska jag gå och tröstäta lite brieost, perfekt för en laktosintollerant ;P Och avnjuta lite härlig kurslitteratur :S

I fixartagen...

Äntligen börjar det hända grejjer här hemma. Det mesta av Js grejjer har hittat till sin nya adress och mina prylar börjar så smått hitta sina nya platser.

Igår var bästa Rebban här och hjälpte mig styra upp ett och annat. Hon är till skillnad från mig bra på att organisera och väldigt handlingskraftig. Jag är en sån som älskar att fixa och trixa men behöver en spark i ändan eller två för att komma igång liksom.

Vi lyckades igår omvandla min gamla stora, trasiga och allmänt åbäkiga TV-möbel till ett fullt fungerande och faktiskt helt ok utséendemässigt skrivbord. Sug på den du :P Jag sågade även av benen på ett gammalt kvadratiskt bord med lådor och simsalabim så fick jag ett fint litet soffbord. Nu ska jag bara handla bets och måla bordet mörkt mört brunt, kommer att bli så fint så :D

Vi möblerade oxå om både mitt sovrum  och vardagsrummet så nu börjar det faktiskt se riktigt beboeligt ut :)

Puss på dig Rebban och tusen tack för hjälpen :D


Så vabbar man igen då....

Leia har fått tillbaka lite feber och är allmänt trött och hängig. Skruttan har sovit som en stock sen vi kom tillbaka efter att ha lämnat Miran på förskolan. Miran däremot blev alldeles skogstokig ´när hon förstod att hon skulle till förskolan och att Leia skulle vara hemma. Men ärligt, Leia skulle inte ha en sportmössa till chans att vila upp sig om lilla fröken terrorsyster stannade hemma. Och jag skulle inte ha en chans att få iordning nånting med lilla ligisten röjandes runt benen.
Skönt är det att Rebban är så snäll och kommer hit och styr upp ett och annat ikväll. Behöver lite drivkraft. Och imorgon ska jag hämta Jessas TV som ska få bo här :D Underbart med hjälpsamma vänner. Puss på er allihop.

Det här suger verkligen...

Om man bortser från att J är totalt inkapabel till att flytta på smidigast möjliga sätt ( han har tex, inte införskaffat en enda flyttkartong eller packat ner en enda pinal eller klädesplagg här hemmifrån utan enbart hämtat stora möbler idag typ), hoppas verkligen att han hämtar sina grejjer imorgon. Jag vill få iordning på mina grejjer här hemma nu och det är ganska svårt när hans pinaler tar upp både garderober och golvplats liksom.

Men men, det är inte det jobbigaste. Det allra värsta är hur Leian mår. Hon har gråtit mest hela dagen och är super instabil över huvud taget. Hon säger att hon är ledsen för att pappa ska flytta och hon tycker synd om honom som måste flytta. Det spelar liksom ingen roll hur mycket vi säger att pappa vill flytta, och att han verkligen är glad över att få flytta tillbaka till Tyresö och att även de, tjejerna ska bo med pappa i nya huset. Att de ska få vara lika ofta med pappa som med mamma.
"Är ni inte kära i varandra längre" frågade hon med tårarna rinnande längs med kinderna. Fyyy vad ont det gjorde, börja nästan grina själv av bara farten. Men så ska man vara så stark och glad och positiv som det bara går. Shit vad det här suger :(

Det gör så sjukt ont i mammahjärtat att se sin lilla älskade trollunge må så dåligt. Och att man själv är orsaken till det hela gör det ju inte så jättemycket bättre :(

Och lägenheten ser helt upp och ner vänd ut. Jag har fått iordning girlsens rum rätt bra, de ska ju inte behöva bo i en soptipp liksom, men vardagsrummet, mitt sovrum och köket ser förjävligt ut rent ut sagt. Måste införskaffa en bokhylla ganska pronto, har inte nånstans att ha grejjerna längre. Men det knepiga med bokhyllor (förutom att ekonomin gråter) är att jag vet inte ens hur en fin bokhylla ser ut. Jag tycker att bokhyllor är en sån tråkig och ful möbel, vet liksom inte vad jag är ute efter. Har en asful nere i källaren men den är verkligen föga lockande att ta upp.

Vilket positivt och härligt inlägg ser jag nu, sorry men jag behövde verkligen bara få ur mig lite. Känns redan liiiite bättre. Eller näe förresten, faktiskt inte.

Älskade vår...

Nu är våren verkligen på framfart. Jag påverkas massor av det fina vårvädret. Vill bli fjortis igen och spendera vårnätterna i diverse portar hånglandes med Andreas Johnsson eller annan snygging :D

Men men, istället så spenderas dagen innomhus. J flyttar idag och kommer snart med ett stort flyttlass från landet som jag ska ha. Jag och girlsen håller på och rotar runt i deras rum. Hälften av alla grejjer ska ju till sin nya adress nu liksom. Ska bli sjukt skönt att bli av med en stor bunt av deras grejjer som har en sån konstig talang för att ligga överallt utom på sin plats liksom.
Men jag är så galet oorganiserad så jag krånglar liksom alltid till allt . Onödigt, borde gå en kurs i organisation, finns det??? :P

Nu är det dax för lunch med. Ha det!!!

Visserligen värdiga vinnare....

The Ark med "the Worrying kind" tog ju som väntat hem Melodifestival vinsten igår kväll.


En låt som får mig att vilja dansa och skutta runt, absolut.

Men jag måste ändå säga att jag tycker att det är liiite tråkigt att inte min kära Andreas Johnsson golvade svenska folket med sin sjukt braiga låt " A little bit of love", som enligt mig är snäppet bättre än vinnaren. Ja, jag vet, kanhända att jag ser genom ett rosa skimmer när jag tittar på mr Johnsson men vafan, nån ska ju göra det med ;P Killen är ju bara helt sjukt porrig :P
Här är den i alla fall, låten som får mig att bli galet glad och lycklig :D







Så nu är man en ostsmörgås :S

I alla fall om man ska tro min snart treåriga lilla charmprinsessa. Hon tittade noga på mig en stund och sa sen "mamma...du är platt som en ostsmörgås".

Tack för den liksom :S
Visst ser jag inte ut som under mina glansdagar innan graviditeter, amning och så, men hallå....en ostsmörgås...verkligen inte. Såvida hon inte tänker på en halva fralla som man vänt upp och ner på, men det är föga troligt med tanke på att jag inte ens kan komma på när vi åt sånna sist. Jaja.... bara att gilla läget då...kunde ju varit värre...eller?...näe...antagligen inte :P

På Söndag drar flyttlasset...

Ja, Js då. Jag stannar ju kvar här.

Känns lite uppåner just nu. Har längtat länge nu efter att få bo själv, men visst fan börjar det bli smått asläskigt :S Nu när man fått ett datum så blir allt så väldigt på riktigt liksom.
För att inte tala om allt praktiskt. Själva uppdelandet har so far gått skrämmande smidigt. Tur som fan att vi har landet och därav dubletter av precis allt men det är ju en hel del att fixa med nu. Och barnens grejjer, hur delar vi upp dem? Ska bli asskönt rent ut sagt att bli av med hälften av alla dessa leksaker som ligger och skräpar mest överallt men hur ska vi dela liksom? Kan ju inte lägga allt ansvar på en 4½ åring heller :S

Nä, fy fabian vad det ska bli skönt när den här helgen och veckan efter är förbi. Förhoppningsvis så kommer allt att ha ordnat upp sig lite då i alla fall.

Ikväll rymmer jag till bror min igen. Ska bli skönt att få komma bort lite och reda ut saker och ting i huvudet. Men bloggen blir ju lidande som vanligt då :(
Han har inte fått internet än så där sitter man helt handikappad. Tur att brosan är en kul prick i alla fall :D

De supersöta skorna jag skrev om...

... för ett tag sen är numer mina :)

Jag och Debbie tog en sväng förbi Farsta Centrum efter praktiken idag och då var ju självklart skorna bara tvugna att följa med hem till mig. Hur söta som helst och riktigt sköna på fossingarna.
På Torsdag så ska de få följa med till Debaser är det tänkt :)

Passade även på att klä om skokartongen i snyggt Elvis papper. Riktigt fint blev det om jag få säga det själv :D





 
 

Underbara vårsol...

blir på sånt sjukt bra humör av det vackra vårvädret. Tog en cigg på balkongen och bara njöt av vårsolen i ansiktet. Så fantastiskt underbart med fågelkvitter och värmande vårsol. Satt i linne och det var skööönt :)

Miran har inte kräkt nått sen igår förmiddag men är småvarm fortfarande så det blir till att va hemma imorgon med för hennes del. Själv ska jag på praktik imorgon så J är hemma med Liten. Hoppas verkligen att det fina vädret hänger kvar imorgon med så att man kanske får njuta lite mer :)

När jag ändå håller på så. Kör en "cover" på Try med.

Grymma tjejer helt enkelt som får bjuda på dagens skratt...




En klänning i min smak...

Hittade den här bilden inne hos Catya.

Verkligen en klänning i min smak. Hittar nån en sån så ring mig :P

134251-115




Lillskrot är sjuk igen :(

Skruttan kräktes ett par ggr i förmiddags men är redan bättre. Är bara slem som kommer och luktar inte ens kräk. Är det vinterkräksjuka eller har hon tryckt i sig nått konstigt kanhända???
Hursom, jag missar praktiken imorgon. Mindre kul för det betyder att jag blir tvungen att ta igen den en annan dag= en annars ledig dag. Surt sa räven...

Äntligen lyckas jag logga in...

Blir helt knäpp på blogg.se

Har inte kunnat logga in på flera dagar :( Men nu så...

Rotade igenom mina gamla skivor häromdagen och hittade min högt älskade Macy Gray. Tyvärr så har jag lyssnat sönder skivan totalt. Speciellt favoritspåret TRY. Men självklart så hittade jag den på superbraiga Youtube så here it comes, and it still gives me the chills....


Hur bra får det bli??? *ryser*



Om en liten vecka...

så smäller det :)

Då ska jag och några nära och kära gå på skivbolaget Nationals femårs fest på Debaser medis och rocka loss till bla. Miss Li, Atomic swing och Stefan Sundström. Ska bli så galet kul. Läääängtar.
Hämtade ut biljetterna igår :D

134251-114




RSS 2.0