Och DÄR var båten i hamn!

Lycka!!!


Skepp ohoj land i sikte

Väldigt långt bort men ändå fullt synligt för vältränade ögon!

För att ni landkrabbor ska förstå så kan jag tala om att det betyder att tentaskrivandet är påbörjat, och att jag kommit  en liten bit på väg (1½ sida av 4-5) och nu bara ska segla över till andra sidan där helgen väntar med andningspaus och rödvin!
Jag vet, jag har ju knappt kommit nån vart, men med mig är det lite så att när jag väl sätter mig och skriver så går det ganska snabbt. Började för bara ett par timmar sen med skrivandet och har redan skrivit en tredjedel sisådär. Har jag tur och jobbar jag flitigt blir jag färdig i morrn redan och då blir det långhelg ;)

Puss i ljumsken och ha det bra!

Kolla förresten vad vi mumsade på framför melodifestivalen på alla hjärtansdag... jag fullkomligt älskar dammsugare och jobbar jag nu flitigt ska jag unna mig en redan imorgon!yummy yummu

I väntan på våren

så får man fixa den själv!


De här fina små maskrosorna lös upp min dag!

Tenta vecka

På fredag ska hemtentan om etiska dilemman och professionella samtal in... jag tänkte att det kanske är en bra idé att börja på den idag. Vad tror ni?

Efter gårdagens dunderträning på först 55 minuter PT-cirkel (alltid sjukt tungt och effektivt pass) och sedan 75 minuters cykling med tung packning så är jag idag så mör i kroppen att jag inte kan röra mig så mycket ändå, lika bra att slå ner gumpen i tysta salen i skolan och bara skriva skriva skriva!

Ni håller tummarna va?


Fantastiska Barcelona!

Som nykär vill man åka bort och rå om varandra precis hela tiden... tänk om jag fick vinna en weekend till min drömstad Barcelona för mig och pojken min!


bilden hittad på flickr.com

Tänk att få pussas i Barcelona...

Nytt gymprogram

Igår träffade jag söte Alex på gymmet. Han gick igenom ett nytt program med mig då jag tröttnat på det gamla och nu vet lite mer vad jag vill fokusera på.
Tyvärr så hade vi lite kort om tid då jag skulle på spinning direkt efter så vi hann inte gå igenom alla maskinerna men eftersom vi gjort det på datorn så tänkte jag att det löser sig nog.
Men gaaaah sitter och kollar på det nya programmet nu och upptäcker att jag har ju inte en clue... speciellt inte när det gäller de fria vikterna... jaja får haffa tag i kunniga människor på gymmet nästa gång och hoppas på det bästa :)
Vi kom i alla fall på att jag nu ska köra framsida en dag och baksida en dag, och därför köra 3x12 istället för vanliga 2x12. Jag måste lära mig att manövrera balansbollen så att jag klarar av att  göra crunches och rygglyft utan att rulla iväg och dratta på näsan :P

Återfunnen

Äntligen har min usb-sladd till datorn hittat hem... jag tror den varit på en liten "vila upp sig" semester.

I kameran hittade jag mitt morotsbröd


och en ny inställning där man visst kan göra egna almanackor...

Tänk så mycket billigare det kommer bli nu med släktens alla julamanackor på töserna!

Lycklig

Jag blir sådär knollrigt lycklig av en kvällspromenad i Madicken-snö!


Leendet sitter kvar!

RSS 2.0