Tadaaa!!!

Nä jag har inte glömt, har bara haft tummen fastsatt i stussen!Hemma hos oss bor världens finaste skåp!

Varit en smula seg även på andra fronter...

Inte bara på att blogga alltså.
Sitter just nu och för över alla bilder jag har på min telefon... vilket jag inte gjort sen jag köpte den nån gång i höstas. Till saken hör också att min vanliga kamera låg i min handväska som blev stulen i början på Januari så sen dess har jag bara fotat med ifånen. 1878 bilder. Kul det ska bli att sortera dem :S

Skäms

Har fortfarande inte skruvat fast de nya beslagen på skåpet...

Söndagssysslor!

Äntligen ska vårt finfina skåp från 1937 bli färdigrenoverat. Köpte det på Blocket för en hundring i vintras, gick in med hull och hår för att renovera det. Sen var de beslagen vi ville ha slut och iom. väntan försvann även renoveringsenergin. Nu är den tillbaka och ikväll ska skåpet stå klart!
Trädgårdsvett och trädgårdssvett

Jag har alltid tänkt att när man har en egen trädgård så är det ju klart att man får sola í den enbart iklädd bikini. Idag hade jag min tidiga dag och var hemma strax före två. Oh, bikinidax på en filt i trädgården tänkte jag glatt.

MEN tänk om grannarna blir jättegenerade och inte alls är sugna på att se mig ligga där och pösa halvnaken.

"Åh, jag sätter mig med en god bok i trädgården och dricker mitt kaffe i godan ro. Men FY, där ligger hon den där nya grannen utan trädgårdsvett klädd i Moderjord och stör min sköna stund med sin svettiga lekamen, bäst jag sätter mig på framsidan istället där kanske jag slipper otrevliga syner".

Hönsnätsstaketet är snarare en tomtmarkering än nått att gömma sig bakom. Inte ens minsta lilla kycklingen kan ju gömma sig bakom ett sånt staket.

Samtidigt så är det ju min tomt, vill jag sola måste jag ju få det tänkte jag och tog på min präktigaste bikini och parkerade mig på filten med en stor flaska vatten och en hemsk bok som jag inte kan sluta läsa även om jag borde.
Knappt två timmar senare hör jag hur grannarnas hus på båda sidor om mig vaknar till liv, och trots att jag har det jätteskönt drar jag kvickt på mig min solklänning och smyger tillbaka in i huset.

Förresten har jag jättetrevliga grannar, inga surskallar här inte. Men ändå.

Punktat liv

En pungtad uppdatering!

* Vi har köpt och flyttat till radhus - jag försöker lära mig läran om radhuslivet, svårt.

* Jag arbetar som pedagogiskt ansvarig på en liten men fantastisk förskola.

* Barnen är nu lastgamla och jag med.

* Jag och vän R har under våren gått på en sykurs och jag har lyckats sy inte mindre än två skitfina kjolar.

* Jag behöver lämna in min symaskin så att jag inte glömmer allt jag har lärt mig.

* Jag tränar massor med Bodycombat och Bodypump och jag älskart!

* Jag är fortfarande Bara Yllis. Allt är således som vanligt!Godmorgon!

Eller vad säger man efter 1½ års blogguppehåll?

Jag har tänkt ta upp bloggen igen kanske en miljon ggr redan men tänkt att jag haft så mycket att uppdatera att jag inte vetat vart jag skulle börja.

Nu fick jag hjälp. Jag snubblade nämligen över en tävlig jag inte kunde motstå och chansen att vinna blev såklart större om jag bloggade om den, och det här är faktiskt den tävling som skulle få mig att studsa stockholm maraton runt om jag händelsevis vann.

Och ja, såklart har jag även saknat bloggandet en hel del till och från så nu tutar och kör vi!

Tävlingen som väckte mig ur min dvala var denna. Tänk själva, 40 par nya fina äventyrslystna skor! Jag dånar lite av bara tanken. Drömma, önska och hoppas kan man göra hos Brandos.

Jag behöver både träningsskor, finskor, fulskor, skönskor, dansskor, studsskor, äventyrsskor, konstverksskor, springskor, gladskor, deppskor, lerskor, gåskor, målarskor, tåskor, träskor, tygskor, skinnskor, hålskor, helskor, skorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskorskor............

RSS 2.0