sömn sömn sömn, sova sova sova, sömn sömn sömn

pj




Äääääntligen färdig. Har jobbat som en galning med att bli färdig med min portfolio till skolan. Nu är jag helt slut i både kropp och knopp. Ryggen värker och jag känner mig smått zombie aktig. Det bästa är att jag ska till Bästa Jessa imorgon och få lite hjälp med ryggen. Fantastiskt att ha en när vän som är massageterapeut. (Jo, hon får faktiskt betalt, inte snyltar jag inte).

Nu ska jag ta en snabb dusch innan jag kryper ner i min älskade Hello Kitty pyamas som jag fick av Rebban i födelsedagspresent. Visst är den fin :) Sen ska jag duuuuuna i många timmar.

Godnatt godnatt


Jag har blivit beroende....

Skrev för ett tag sen att jag ropat hem en auktion gällandes I:D Bare mineral  foundation Tradera. Lyckades även fynda en ny och plastinpackad Kabuki borste att applicera foundationen med då den är i puderform.
Gaaah vilka produkter. Jag som endast använder foundation till fest oftast har blivit värsta addicten. Jag går numer inte utanför dörren utan min älskade foundation. Syns knappt att man sminkat sig samtidigt som hyn blir som en persika :O)
Love it
helt enkelt. Nästa auktion blir nog en fin rouge tror jag.

Min lilla svarta dröm :)

134251-17
Ingen vidare bild men här är den i alla fall. Och jag är sååååå kär.

Hemma från PARIS!!!

Har haft en underbar weekend med J. Vi har tryckt i oss croassainter (ehhh, hur stavas det egentligen???) som vi doppat i nutella typ hela dagarna. Mumma. I övrigt så var maten helt otippat faktiskt inget att hurra för. Antingen så har vi haft sjuuuuk otur eller så är det franska köket helt och hållet överskattat. Jag hoppas för fransmännen att det är det förstnämnda.
Vi har prommenerat
, prommenerat och prommenerat lite till. Blev inte så mycket tid för shopping tyvärr men lycklig blev jag när vi sprang in på HM för att köpa en mössa till J när jag sprang in i min älskade sidenklänning (som Debbie tog över) i MIN storlek. Haha, inte alla som åker till Paris för att köpa en klänning man kan (kunde) hitta på postorder här hemma ;O)
Mycket mer shopping än så blev det knappt. En mössa till mig med och så ett par julklappar till Liten och Storbus.
Vi hann däremot se en hel del, som tex. Eifeltornet, Gallerie La Fayette, Notre Dame och Louvren. Visst var det häftigt att vandra runt bland alla de fantastiska verken som de har inne på Louvren, men själva byggnaden var helt magnifik och imponerade minst lika mycket på mig som självaste Mona Lisa :O)




Har försökt att knåpa ihop ett litet collage från Paris. Kolla in den helt galna julbelys
ningen på Gallerie LaFayette.


Idag damp Ellos klänningen ner i brevlådan

Så himla skönt att slippa gå ner till "posten". Lat? nehejdå, lite bekväm av mig bara ;)

Klänningen var faktiskt riktigt fin. ellos klänningJag hade gärna sett att tyget varit tjockare/stadigare
men man kan ju inte få allt för 199 kronor. Passar utmärkt som vardagfin klänning.

Köpte även ett par ribbade mörkgrå strumpisar idag på HM plus en ny kartong med min vanliga hårfärgningsfärg.
Så snart ser jag nog ut som en människa igen ;O)


Liite ledsen är jag över att den fina sidenklänningen inte passade :( Men å andra sidan satt den som en smäck på söta Debbie så hon tog den istället :O)

Vem vet, kanske jag hittar en egen dröm i Paris i helgen, för imorgon åker jag och älsklingen dit. Utan barn :O)

Efterlängtade paket och lite shopping.

Fyller år på Fredag så igår damp det årliga födelsedagskortet ner från farmor och farfar i Malmö. I det ligger det varje år ett presentkort på HM.

Så idag blev det äntligen ett par mörka otvättade &DENIM Squin :O) Sååå fina är de.

Fick även paket från HM innehållande älsklingens julklappströja från Viktor&Rolf och den fantastiska lilla svarta sidenklänningen. Tyvärr var den i tightaste laget så den åker tillbaka. Inge snyggt med fyra tuttar 
:O( Jättetrist verkligen för den var i övrigt helt fantastisk. 1000 gånger snyggare än på bilden. Vidden i kjolen var helt underbart jätte stor.

Hmm, det här med luggen var kanske inte så lyckat trots allt.

Såg riktigt fint ut igår men när jag vaknade imorse såg jag ut som "hejkomochhjälpmig". Jaja, jag sprang förbi frissan på eftermiddagen och fick den tillfixad lite. Men den blev ju inte riktigt som jag tänkt från början för jag hade visst klippt rätt mycket. Tur att den växer ut så snabbt ;O)

 min klippning  och frisörens justering

Färgen
däremot blev helt ok. Ingen färg jag slår klackarna i taket för men som sagt, helt okej. Men jag ska nog gå tillbaka till min gamla vanliga färg nästa gång som jag faktiskt trivs förträffligt i.

Klänningen från ELLOS som jag inte skulle köpa

råkade jag visst klicka hem ändå. Den var ju faktiskt nästintill gratis. Hoppas verkligen att den är lika fin på riktigt som på bild. Är ju smått skeptisk mot Ellos annars.
(om fem minuter åker färgen ut). Väntar väntar väntar.....

Impuls Yllis, thats me.

Sitter och tokkämpar med min skriftliga examinations uppgift som ska vara inne på torsdag. Jag vill så gärna bli klar ikväll så att jag helt och hållet kan ägna mig åt OC och skön träning imorgon kväll. Behövde ett litet brejk mitt i skriverierna så varför inte passa på och klippa lugg? Jag vet, en normal människa skulle hålla sig och vänta ut den illasinnade impulsen och antingen glömma bort allt vad lugg heter eller boka in en klipptid hos en duktig frisör. Men nu så var det ju jag som fick impulsen och jag har ju så svårt att stå emot. Så ritch ratch var luggen där :O) Till min stora glädje och älsklingens lättnad så blev det tom. riktigt bra. *pustar ut*. Så nu sitter jag här vid datorn igen. *viskar* med en jätteröd hårfärg insmetad runt halva huvudet. Även den en impulsgrej som råkade trilla ner i korgen när jag handlade mat på VI tidigare idag. Ska försöka få till ett bra kort och lägga in så fort jag är färdig.

Näpp, nu ska vi snart dra iväg till Storbus dansskola,

och efter det till det efterlängtade pepparkaksbaket hos mormor. Åh, vad det ska bli mysigt.
Tjing

Tradera sucker som man är

så ropade jag hem denna igår : 134251-12

I.D bare minerals foundation. Hoppas verkligen att den är så bra som alla säger. Jag är så sjukt trött på min redan vintertrötta hy. Ska bli skönt att kunna dölja den lite snyggt med ett aaaaaldeles naturligt resultat. Hoppas på att få hem den innan Paris. Nu ska jag bara lyckas att ropa hem en Kabuki borste med. Självklart så är produkterna jag köper nya och inplastade :O)

Kusinmiddag.

Hade en jättemysig kusinmiddag här hemma igår. Vi åt taco och fajitas buffé och drack gott vin. En hemsk kladdig kladdkaka hann slinka ner innan kvällen var slut med. Yummy !!!

Vi har varit så dåliga på det här med kusinmiddagar sista åren men nu ska det bli ändring. Första lördagen varje månad är nu vigd åt kusinerna. Ska bli så mysigt att träffas lite mer regelbundet igen.
Tack alla för en jätte trevlig kväll. Kram kram.

Ett gott skratt förlänger livet.

Kanske världens smittsammaste skratt. Bör intas vid dåligt humör.

http://soapbox.msn.com/video.aspx?vid=e566b2b8-fe4d-45b3-988f-ef4f998888f2

Får inte, får inte, får inte,

Snubblade in på Ellos för en stund sen. Konstigt jag vet, har ju aldrig köpt ett plagg där men men. Hittade den här fina klänningen till ett sjukt bra pris med. 199 kr bara.

Skulle verkligen vara superfin på mig ;O) Men visst vore det väl dumt att shoppa en vecka innan man åker till Paris. Känns riktigt onödigt faktiskt. Bättre att spara de få slantar man har och vill jag fortfarande ha den när jag kommer hem så finns den säkert kvar. Hmm, det är sällan som jag resonerar så här klokt. Är en riktig impulsshoppare i vanliga fall. Klappar mig stolt på huvudet :O)


Konstigt det där med sjuka barn,

Halvdöd igår och super pigg idag, det är lustigt vad det kan svänga snabbt ibland, själv skulle jag varit halvdöd i en vecka minst med 40 graders feber eller nått om jag drog på mig dubbelsidig öroninflamation. Skönt är det i alla fall att lillskrutt mår bättre. Kanske vi kan baka pepparkakor hos mormor på söndag trots allt, det vore så mysigt med lite försmak av julen. 134251-11

Blä för sjuka barn.

Sambon ringde mig i skolan igår och bad mig med panik i rösten att komma hem snarast möjligt. Liten har tydligen fått dubbelsidig öroninflamation, och som alltid när hon blir sjuk reagerar kroppen med....kräk :O(  Stackarn hade spytt ner både sig och bil på vägen hem från vårdcentralen. Idag är hon dock mycket piggare, verkar tom. klara sig utan alvedon. Penicilin är bra grejjor det.
    Återkommer senare. Nu ska jag ta hand om min lilla sjukling innan jag ska till skolan.

Ajaj, träningsverk idag

Körde ett jätteskönt Aikido pass igår men idag känner jag minsann av att det är sjukt dumt att skippa stretchingen. Ja ja, positiv smärta heter det väl ;O)

Idag är det den 16e vilket betyder fyra dagar kvar tills barnbidraget dimper ner. Det är väldigt välkommet just nu. Som vanligt så lär det försvinna på en kvart eller nått.

Båda kiddsen är i stort behov av nya vintervantar.
    Som vanligt blir det ett par HESTRA. De ullfodrade, bättre vante finns helt enkelt inte. Så gott som vattentät, varmast på marknaden, och dessutom superlätta att få på även på den minsta ickesamarbetande lilla ettårshanden. Den absolut bästa vanten jag någonsin stött på och då jobbade jag även på förskola några år innan jag började studera.

I år har jag sett rosa i affären. Sånna blir det absolut till båda töserna. Litens overall är brun och Storbus är gammelrosa, Blir nog snyggt.

Dessutom ska jag klicka hem tröjan med tillhörande kjol från my little corner. Får bli julklapp till Liten. Och en röd piratklänning till Storbus, även den som julklapp. Tänk vad det känns bra när man kan motivera shoppingen som julklappar :O) Då är man ju helt plötsligt snäll och givmild istället för köpgalen :O)

Nu ska jag till skolan, ha det.

Surfade runt lite och hittade den här:

134251-9Visst är den väl fin? Finns med matchande kjol och byxor att köpa HÄR. En av mina absoluta favvo sidor när det gäller barnkläder. Jag ska definitivt beställa hem kjol och topp så fort barnbidraget kommer.

Äntligen kom de...

Har väntat i två månader sisådär på de restade velour kläderna från min ME&I beställning. Och så igår när jag kom hem så låg de där så fina så fina. Såhär fin blev Liten: Byxorna är i en jättefin mörkbrun nyans. Storbus fick likadana byxor hon med.
 Är sjukt sugen på att beställa de röda piratklänningarna  från samma ställe till girlsen med, men det får nog vänta lite är jag rädd. Ska bara vinna på triss först. Whish me luck!!

Galet trött idag.

Vaknade kl 03.40 av att Liten illvrålade i sin säng. Genomsnorig. Eftersom Storbus redan nattvandrat över till vår säng så fick jag krypa ner bredvid Liten i hennes säng för att slippa trängsel och sparkar. Fy bubblan, vi behöver verkligen köpa en ordentlig bäddmadrass till Litens säng, känner mig som prinsessan på ärten just nu, kan känna varenda liten fjäder i hela sängen :O(
    Hur som helst så ligger Liten och snorar och bökar och håller mig vaken fram till halv sju på morgonen, gäääääsp. Så svårt att inte bli arg på henne, det är ju faktiskt hon som är sjuk, inte jag.
 Så idag är det jag som vabbar. Hoppas på att skruttan ska sova en ordentlig middagssömn i alla fall så att jag får ta igen mig lite. Fast egentligen så borde jag sätta mig och läsa lite i kurslitterauren, typ nu, när Liten gluttar på Strawberry Shortcake.
 Ska bara surfa lite först ;O)

Veckan började super.

Gammal thatter, (Take That fan) som jag ju faktiskt är, och fotbollsälskare dessutom så var det ju en ren självklarhet att jag skulle gå på fotbollsgalan igår. Åh vad kul det var. Jag och systerO. som jag gick med, satt och fnissade som små fjortisar hela galan. TT var preciiiis lika söta som förr om än lite äldre. Hrm, okej då mycket äldre. Herr Donald måste ju vara närmare 40 nu ;O) Skitsamma, jag älskar mysiga nostalgitrippar. tt

Måste dock erkänna att det var liiite väl tidigt för en inbiten gnagare som jag är, att sitta och applådera Elfsborg i tid och otid. *mutter mutter* VI VAR JU SÅ NÄÄÄÄRA!!! *snyftar lite till över den där straffen som heelt missades*.

Och helgen då?

Jo tack, den var bara fin, såhär gott blev det i lördags när kiddsen och sambon fick ett "bakabull" ryck.  Små, men absolut naggande goda :O)

Klickade hem lite julklappar....

en V&R tröja till älsklingen, och hoppsan, en klapp till mig med. Nu ska jag bara hitta en fin nyårsmiddag att gå på med :O)

Julmys

134251-2Julmys tidningen

Idag då?

Hmmm, gick inge vidare med boken igårkväll heller, ger den ett sista försök ikväll (efter OC såklart, är total sucker för den serien), men sen får nog tråkboken vila ett tag medan jag ger mig i kast med nästa bok, hoppas verkligen att det kommer att hjälpa. Fokusera på nått annat ett tag liksom. 

Var och tränade idag, shit vad skönt och kul det var. Känns som om det var 3-4 veckor sen sist fast det bara är 1½. Var så skönt att helt gå in i träningen ett tag och totalt glömma allt annat. Ägnade inte en tanke på varken sömnpillerböcker eller vardagsbestyr på 1½ timme. Nice.

Ikväll blir det såklart OC med en kopp te och sen ett sista försök med bokfan (ursäkta språket, men det känns faktiskt ganska så mycket bättre bara jag får svära lite granna ;O))

Frukostdejten idag var förresten jättemysig. Hembakta frallor, Massvis med god juice och som grädde på moset, lots and lots of fruktsallad. Yummy. Vi kom faktiskt fram till en hel del med vårt nya projekt oxå, känns ju bra med tanke på att det var därför vi träffades, men alla i gruppen är så mysiga så jag skulle lugnt kunna frukostdejta med dem fler ggr bara för skojs skull.

Åh jag måste ju berätta att jag fick min älskade "Allt i hemmet"  igår, fullspäckad med julmys.

Åh vad jag längtar till knarr under skorna, juldofter i hemmet och stämningshöjande stjärnor och stakar i vart och varannat fönster. Jag fullkomligt älskar att kvällspromenera i ett vitt sagoland med alla dessa mysfaktorer i husen man passerar. Det är så fridfullt på något sätt, jag känner ett helt annat lugn i kroppen då. Mmmm, nu ska jag gå och drömma mig bort och kolla in OC.
Tjing

Och så var det den där boken.....

Tanken var väl att jag skulle läst ut den förra veckan, och t.o.m. skrivit en läslogg om den, men Det går bara inte :O(
    Så fort jag bestämt mig för att ta tag i den så räcker det med att så lite som snegla på dess deprimerande trista, gråa (är den grå? Den känns grå i alla fall) framsida för att tapa all motivation för att ta mig igenom minsta lilla stycke. Tro mig jag har försökt, otaliga gånger, men det GÅR BARA INTE. Tankarna vandrar genast iväg åt annat håll. Som nu sist t.ex. Jag kröp ner i ett skönt varmt bad med mysiga ljus och den sorgsna boken i högsta hugg. Redan efter ca. tre meningar sticker tankarna iväg åt fler håll än jag kan räkna, och inte har jag tagit in de tre futtiga meningarna jag läst heller. Har ärligt talat inte en aning om vad de handlade om.
    Istället fick jag en snilleblixt och skyndade mig upp ur badet med schampot skvättande åt alla håll och slog mig ner här vid datorn istället. Det är ju själva fan att jag ska få för mig att börja skriva dakbok nu. 27 år gammal tvåbarnsmor som dessutom är heltidsstuderande och har schampo droppande ner för halva ryggen, inte kunde jag hittat lämpligare tilfälle än nu heller?
    Barnen sover, älsklingen tittar på "Stålmannen" och min allt för ledsna bok stirrar på mig med sorgsna hundögon, lite bedjande sådär. Förlåt förlåt lilla boken men det är verkligen inte min avsikt att tycka att du är tråkigare än en solkig, sladdrig disktrasa, ingen skulle bli gladare än jag om du haft en skojsig framsida med rosa elefanter på eller nått, men nu ligger läget så här, och jag sitter här, och du lilla boken ligger skamsen och nött där.
    Jag tror minsann att jag ska göra ett sista försök för kvällen, bädda ner mig med en kopp te i sköna sängen och ta mig an den stackars boken. Wish me luck.
    Imorgon ska jag ha frukostdejt med mina kursare, god juice och smarriga frallor, med den starten så kanske jag klarar mig igenom en bit imorgon i alla fall.
    Godnatt

RSS 2.0